Center Brovst

Center Brovst har eksisteret siden 2009 og er placeret i en af de bygninger, der tidligere rummede Brovst Sygehus.

Centret har kapacitet til 115 beboere og består af små lejligheder samt værelser med fælles køkken og bad. Desuden er der en kapacitet på 80 selvstændige boliger, der hører til afdelingen. Disse ligger i Brovst, Fjerritslev, Halvrimmen, Klim, Pandrup og Aabybro.

På Center Brovst bor der både enlige mænd og kvinder, eneforsørgere samt familier.

Alle vores voksne beboere går i skole i Brovst på Voksenskolen. Børnene er tilknyttet den lokale skole samt lokale daginstitutioner og foreningslivet.

Vores hverdag

Der arbejder seks personer i denne afdeling, heriblandt Jammerbugt Asylafdelings kriminalpræventive medarbejder, som samarbejder med handelsforeninger, borgere, beboere, personale og politi for at forbedre kommunikationen lokalt.

Afdelingens medarbejdere har den daglige kontakt med beboerne, blandt andet med fokus deres aktivering og generelle trivsel. Vi tilstræber en tryg og forudsigelig hverdag for vores beboere, hvor de kan føle sig hjemme, mens de venter på en afklaring på deres asylsag.

Beboerne på Center Brovst modtager sundhedstilbud på klinikken ved Center Tranum.

Aktivitetshus og beboerråd

Vi råder over et aktivitetshus, som er indrettet i en bygning, der også tidligere hørte til Brovst Sygehus. Aktivitetshuset er delvist beboerdrevet, og her kan vores beboere motionere, hygge sig sammen og købe kaffe, te og kage i cafeen, spille computer, benytte værkstedet, eller de kan købe tøj i vores tøj genbrugsbutik.

Vores beboerråd, som har ansvar og indflydelse på hverdagen på asylcentret og de aktiviteter, der tilbydes, holder også til i aktivitetshuset.

Interesseret i at blive frivillig på centret?

Jammerbugt Asylafdeling sætter stor pris på vores engagerede frivillige.

Læs mere under menupunktet ’FRIVILLIG’.

JAMMERBUGT ASYLAFDELING

Tidligere Brovst Asylcenter

Vestkystvejen 78, Tranum

9460 Brovst

Tlf. 72 57 88 40

Fax 72 57 88 49

asylcenter@jammerbugt.dk

Mandag - tordag kl. 09:00 - 16:00

Fredag kl. 09:00 - 13:00

Lørdag og søndag lukket

Vagttelefon: Tlf. 41 91 17 82

Gælder alle centre i Nordjylland uden for normal åbningstid

Find os på Google Maps